Meteen naar de inhoud

Over De Groene Baron

Pioniers in Duurzame oplossingen

Wij zijn meer dan alleen een Energie Consultancy bedrijf

Errico Garofalo is eindbaas én oprichter van De Groene Baron. Al vanaf 2009 houdt Errico zich bezig met het verduurzamen en de energietransitie. Vanaf 2017 heeft hij zijn kennis en ervaring uitgebreid met het volledig aardgasvrij maken van bestaande bouw voor zowel particuliere woningen als voor woningbouwcoöperaties. In de afgelopen 6 jaar was hij Hoofd Techniek & Uitvoering bij Urgenda en Thuisbaas.

Omdat Errico het belangrijk vindt dat iedere mens zoveel mogelijk zelf in de hand heeft wat hij betaalt voor zijn energierekening, wil hij particulieren en bedrijven hier zoveel mogelijk in ondersteunen en ontzorgen. Daarvoor heeft hij beschikking over de beste producten voor ieder budget en zet hij zijn kennis, ervaring en inzicht graag in om iedere geïnteresseerde van een maatwerk advies te voorzien. Daarnaast werkt Errico met een aantal vaste merken en partners die hij op basis van zijn ervaring heeft geselecteerd. Samen met hen zorgt Errico ervoor dat jij (weer) in control bent over jouw warmte en jouw energiekosten. Zo wordt iedereen zijn eigen Accubaas!

“Ik werk graag secuur, met hoogwaardige kwaliteit en ben graag in goede afstemming en overeenstemming met mijn klanten. Mensen meer zelfvoorzienend en in control voor wat betreft hun energieverbruik kunnen laten zijn vind ik waardevol. En het draagt bovendien bij aan een duurzamer Nederland.”

Dus als jij wilt verduurzamen of jouw woning of bedrijfspand helemaal gasvrij wilt laten maken, dan ben je bij Errico aan het juiste adres.

Daarnaast ontwikkeld en ondersteund De Groene Baron bij het realiseren van laadstation of laadpleinen.

Ook heeft de Groene baron zijn eigen CPO zodat klanten hun openbare laadpalen door iedereen kunnen laten bezoeken.

Pioniers in slimme en actuele verduurzaming technieken

Onze oplossingen worden zo goed mogelijk afgestemd met de huidige en toekomstige technieken, zodat je lang mogelijk kunt genieten van de oplossing die wij aanbieden.

Daarnaast houden wij nauwe banden met fabrikanten en groothandels om de meest actuele producten kunnen meenemen in onze oplossingen.

Ons ijzersterk team

Een sterk team met jarenlange ervaring


Rozemarijn Peters

CLIENT SERVICE

Word binnenkort aangevuld

Errico Garofalo

CEO / FOUNDER

De oprichter van De Groene Baron, Dhr. Garofalo, heeft sinds 2009 ervaring met het verduurzamen van B2B Utiliteit, en sinds 2017 het volledig aardgasvrij maken van de bestaande bouw bij zowel particulieren als woningcorporaties. Ontzorgen was daarbij heel belangrijk.

Rober Helbers

MANAGEMENT & Sales

Word binnenkort aangevuld

H.N. Van den Berg

Technisch specialist

Technisch van aard.
Innovatief van karakter.
Complex van samenstelling; liefst meerdere ‘vakgebieden’ bij elkaar.
Bijdragend aan een betere samenleving en schonere leefomgeving.
Autonomie (vrijheid gecombineerd met eigen verantwoordelijkheid) van mens en organisatie versterkend.

Vacature

Service Desk

Word binnenkort aangevuld

Vacature

Receptionist

Word binnenkort aangevuld

Ruud

Advieseur particulieren

Word binnenkort aangevuld

Vacature

Projectleider Laadpleinen

Word binnenkort aangevuld

13%
COST REDUCTION
+33%
EFFICIENCY
50%
LESS CONSUMPTION
nl_NLDutch