Meteen naar de inhoud

Onze diensten

Wij helpen bedrijven en huishoudens efficiënt te worden in energie en we helpen ze te verduurzamen.

Op maat gemaakte advies

Wij bieden onafhankelijk professionele adviezen aan voor het totaal verduurzamen van bestaande bouw met ruime kennis en ervaring.

Elektriciteitsefficiëntie

Met ons bedrijf Accubaas en onze partners kunnen wij helpen om zo voordelig en efficiënt mogelijk u elektriciteit op te wekken, en op te slaan. Hierdoor heb je geen last van fluctuerende energie prijzen en kun je op voordelige tijden laden en ontladen.

Alternatieve energie & warmte

Bij het verduurzamen van u vastgoed kijken wij altijd naar slimme en duurzame manieren om warmte en elektriciteit op te wekken.

13%
COST REDUCTION
+33%
EFFICIENCY
50%
LESS CONSUMPTION

Advisering voor bedrijven

Met onze ruime ervaringen kunnen wij MKB bedrijven helpen met de eerste stappen of totaaloplossingen voor het verduurzamen van hun vastgoed.

Advies voor Huizen

Wij bieden onafhankelijk professionele adviezen aan voor het totaal verduurzamen van bestaande bouw met ruime kennis en ervaring.

Laadpleinen/station.

Wij werken samen met lokale groene energie en de beste Europese laadpaal fabrikanten, en brengen een flink wat expertise mee. Daarnaast werken wij op een manier van openheid en vertrouwen. Heeft u plannen, of ben je bereid om ons de gelegenheid te geven om een laadpunt te realiseren neem dan contact met ons op en dan bekijken wij samen naar de mogelijkheden.

Heeft u een klein zakelijke aansluiting maar wilt u wel snel laden aanbieden? Geen probleem wij kunnen bijvoorbeeld van een 50kw aansluiting naar een 2x125kw laad oplossing.

Heeft u een laadplein, en wilt u alleen gebruik maken van onze CPO diensten? Geen probleem lees hieronder hier meer over.

“… De professionaliteit van De Groene Baron is ronduit fantastisch. Heel erg bedankt voor de geweldige service!…”

Albert

Client

Pioniers in energieoplossingen

Heeft u nog vragen?

Veel Gestelde Vragen

Voeren jullie ook werkzaamheden uit?

Wij werken samen met professionals die gespecialiseerd zijn op een specifieke product en werken daar mee nauw samen en voeren soms gezamenlijk uitvoering uit.


Wat realiseren jullie met een Giga accu.

Bij het aanschaffen of gebruik maken van een Giga accu werken wij samen met de fabrikant en energiebedrijven en soms netbeheerders om voor ieder de hoogste voordeel eruit te halen.


Wat als ik vragen heb tijdens de realisatie van het plan.

Ook dan kunnen wij u helpen echter is dit een losse opdracht en gelden hier aparte tarieven voor.Errico Garofalo

Eigenaar


06-53635669

nl_NLDutch