Meteen naar de inhoud

Waarom een Accu een Grotere Netaansluiting voor je Bedrijf kan Realiseren

  1. Piekbeheer: Accu’s kunnen energie opslaan tijdens perioden van lage vraag of wanneer energie goedkoop is (bijvoorbeeld tijdens daluren). Deze energie kan dan worden gebruikt tijdens piekuren, waardoor de vraag naar het netwerk wordt verminderd en piekbelastingen worden afgevlakt.
  2. Betrouwbaarheid: Door een accu-systeem kan een bedrijf een constante energievoorziening handhaven, zelfs tijdens stroomstoringen of fluctuaties in het netwerk. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die afhankelijk zijn van continue operationele processen.
  3. Kostenbesparing: Door energie op te slaan wanneer deze goedkoper is, en deze te gebruiken tijdens piekuren, kunnen bedrijven aanzienlijke kosten besparen op hun energierekening. Daarnaast kunnen ze besparen op netwerkkosten, omdat ze minder afhankelijk zijn van het netwerk tijdens piekuren.
  1. Energiebehoefte Analyseren: Een grondige analyse van de energiebehoeften van het bedrijf is noodzakelijk om de juiste capaciteit van het accu-systeem te bepalen. Dit omvat het identificeren van piekuren, daluren, en de algemene energieverbruikspatronen.
  2. Integratie met het Netwerk: Het accu-systeem moet worden geïntegreerd met het bestaande energienetwerk van het bedrijf. Dit kan inhouden dat er aanpassingen moeten worden gedaan aan de elektrische infrastructuur en dat er mogelijk een nieuwe netaansluiting nodig is.
  3. Beheer en Monitoring: Een effectief energiebeheer- en monitoringssysteem is cruciaal om de werking van het accu-systeem te optimaliseren. Dit systeem moet in staat zijn om de energiestromen te beheren en te optimaliseren, zodat het accu-systeem op de meest efficiënte manier wordt gebruikt.
Maak een afspraak voor een maatwerk advies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch